Tilda with Snow Heart


Dit kaartje maakte ik vorige week nog, het is het voorbeeldkaartje voor de maandsketch op mn club. Het stempeltje wat ik gebruikt heb ik weer van Magnolia, Tilda with Snow Heart, en ze in ingekleurd met prismacolor potloden. Het papier heb ik ooit eens gekregen bij een prijsje, waar het van is weet ik helaas niet. De bloemetjes en roosjes zijn allemaal van Wild Orchid Crafts, net als de parels. Het spinnedraad-kant en het stukje lint heb ik op een clubdag gekregen.


Voor het inkleuren heb ik eens iets nieuws geprobeerd, op bepaalde plekken, zoals haar jasje, haar sjaal, en een klein beetje bij haar muts, heb ik de randjes voorzichtig met zwart potlood iets donkerder gemaakt. Ook heb ik in bijvoorbeeld haar linkerarm en haar sjaal, extra vouwen getekend. Ik vind het heel leuk lijken, het geeft net een beetje extra schaduw, en als je het plaatje in het echt bekijkt lijkt het een beetje geschetst. Ik ga dit vaker doen, was ook erg leuk om te doen zo. Natuurlijk kan het ook met donkergrijs, hangt ook een beetje af van de kleuren die je al gebruikt hebt. Ik heb het zwart overigens niet meer vervaagd met reukloze terpentine, dan worden de kleuren modderig, alleen tekenen dus.

Mocht je nieuwgierig zijn naar de sketch, deze staat op mijn club!Reacties

Een superleuk winterkaartje!!
Voor jou ook de beste wensen voor 2012.
Groetjes Tineke
nicolet zei…
Wat een prachtig kaartje Krista en het papier vind ik ook erg mooi!!
Groetjes Nicolet
Vind je kaartje helemaal geweldig.
Groetjes Miranda
roelie zei…
heel mooi dit prachtig blauw winterkaartje

en lijkt zeker erg mooi die schaduwen met zwart te omlijnen moet ik ook eens gaan proberen

net als de zwart wit afdruk ben ik al mee bezig

gr roelie S
arjette zei…
Wat een prachtig kaartje zeg!!!! Het papier is ook erg mooi!!!

groetjes Arjette.