KerstdoosjeAfgelopen weekend kwam ik er achter dat ik dit kerstdoosje nog helemaal niet had laten zien! Schandalig, ik heb hem begin november al gemaakt, en ik was (ben) er best trots op! Ik heb hem gemaakt op de workshopdag van Rianna, waar we ook alle materialen voor dit doosje kregen. Het papier is van Tilda, ik had het zelf ook al maar dit papier is zo mooi dat dat helemaal niet erg is ;)


De pareltjes aan het draadje komen van de Action, althans, mn zus vond er iets wat er precies op leek. Of dit er ook vandaan komt weet ik niet zeker, maar het ziet er wel net zo uit. De rest van de materialen komen ook allemaal uit de goodiebag die we kregen, dus ik weet zo niet waar het allemaal vandaan komt.Als je trouwens echt iets moois wilt zien, dan moet je echt even op Rianna's blog kijken, ze heeft een prachtige Magnolia-draaimolen gemaakt! Het wachten is nog evn op het filmpje, want hij schijnt echt rond te draaien en te bewegen!

Reacties

Sylvia zei…
Zo val ik met mijn neus in de boter :) wat GAAF Krista :) wouwwwwwww een sterren doosje, wat een werkje!!!!! En prachtig!!! Zit echt vol bewondering te kijken! Ook prachtig versiert!!!!!!!!

Hugs
Sylvia
Een supermooi doosje Krista!!! Heel erg mooi gemaakt.
Groetjes, Tineke
Riet zei…
Wat een prachtige doos Krista.

Liefs Riet.
wauw wat is ie mooi
groetjes miranda
regina zei…
wow schitterend doosje!!

erg mooi gemaakt!!

gr regina
Margreet zei…
Wat een schitterend doosje.
Groetjes Margreet
nicolet zei…
Prachtig gemaakt Krista!
Groetjes Nicolet
Christina zei…
Dat ziet er weer prachtig uit Krista!! Heel mooi gedaan en leuk idee ook!
Groeten Kristel
Hetty zei…
Wat een super mooi doosje

gr hetty