woensdag 15 december 2010

KerstdoosjeAfgelopen weekend kwam ik er achter dat ik dit kerstdoosje nog helemaal niet had laten zien! Schandalig, ik heb hem begin november al gemaakt, en ik was (ben) er best trots op! Ik heb hem gemaakt op de workshopdag van Rianna, waar we ook alle materialen voor dit doosje kregen. Het papier is van Tilda, ik had het zelf ook al maar dit papier is zo mooi dat dat helemaal niet erg is ;)


De pareltjes aan het draadje komen van de Action, althans, mn zus vond er iets wat er precies op leek. Of dit er ook vandaan komt weet ik niet zeker, maar het ziet er wel net zo uit. De rest van de materialen komen ook allemaal uit de goodiebag die we kregen, dus ik weet zo niet waar het allemaal vandaan komt.Als je trouwens echt iets moois wilt zien, dan moet je echt even op Rianna's blog kijken, ze heeft een prachtige Magnolia-draaimolen gemaakt! Het wachten is nog evn op het filmpje, want hij schijnt echt rond te draaien en te bewegen!

10 opmerkingen:

Sylvia zei

Zo val ik met mijn neus in de boter :) wat GAAF Krista :) wouwwwwwww een sterren doosje, wat een werkje!!!!! En prachtig!!! Zit echt vol bewondering te kijken! Ook prachtig versiert!!!!!!!!

Hugs
Sylvia

Astrid zei

Schitterend doosje Krista ziet er prachtig uit.
Groetjes Astrid

Tineke van der Linden zei

Een supermooi doosje Krista!!! Heel erg mooi gemaakt.
Groetjes, Tineke

Riet zei

Wat een prachtige doos Krista.

Liefs Riet.

Miranda Slagboom-de Groot zei

wauw wat is ie mooi
groetjes miranda

regina zei

wow schitterend doosje!!

erg mooi gemaakt!!

gr regina

Margreet zei

Wat een schitterend doosje.
Groetjes Margreet

nicolet zei

Prachtig gemaakt Krista!
Groetjes Nicolet

Christina zei

Dat ziet er weer prachtig uit Krista!! Heel mooi gedaan en leuk idee ook!
Groeten Kristel

Hetty zei

Wat een super mooi doosje

gr hetty