zondag 16 mei 2010

Princess Tilda


Weet een kaartje die ik nog op de camera had staan, met weer eens een stempeltje van Magnolia, de Princess Tilda. Ik had de lentekit besteld, en eerlijk gezegd vond ik hem in eerste instantie weinig aan, en ik heb hem doorverkocht. Maar ik moet toegeven, ik vind ze steeds leuker worden, en ik heb er dus inmiddels toch nog een paar van gekocht. Ach nou ja het scheelt me het akelige klusje van het het mounten, haha! Ook niet alle stempels zaten in de kit geloof ik ;) dus zo kan ik de aanschaf weer goedpraten, lol!

Hij (ze) is weer ingekleurd met mn potloodjes, het kroontje is gedaan met At You Spica-pennen voor een lekker glittertje. Het papier is wederom van Basic Grey, de Wisteria-lijn.10 opmerkingen:

Unknown zei

nou ik vind die stempel superssssssssssss maar was helemaal uitverkocht maar je kaart is weer schitterend heel mooi meis

xxxxxxxxxxxxxx Nellie

lies zei

Hij is super geworden.
Wat een schatje is het.

Liefs Lies

Cheryl zei

Weer super hoor! Vind Basic Grey papier ook prachtig :)

Liefs, Cheryl

Sylvia zei

HOi Krista,

o het is een beauty zeg ;) klein prinseske zeg :) geweldig om te zien!!!!!!!

Big hugs
Syl

scrapgirlmarianne zei

Hoi,

Wat heb je hem weer mooi gemaakt!
Jammer dat je nou de kit verkocht heb hoor je kan er zoveel mee haha.

groetjes Marianne

Riet zei

Schitterend kaartje Krista,lief die stempel,zo mooi ingekleurd.
En wat een prachtig papier.

Liefs Riet.

regina zei

hoi

super mooi!!

heel erg mooi gemaakt!!

gr regina

Kaatje zei

superschattig kaartje!

groetjes,
Annika

Christina zei

Prachtige kaart Krista!

Tineke van der Linden zei

Wat een schitterende kaartjes allebei Krista!!!

Groetjes, Tineke