Sarah Kay

Een tijdje geleden heb ik dit kaartje al gemaakt, eerlijk gezegd weet ik niet meer welke sketch ik gebruikt heb... Ik vergat hem telkens te plaatsen. Het stempeltje is van Sarah Kay, ik had hem nog niet eerer gebruikt, ondanks dat hij wel heel erg leuk is ;) Ga hem dus zeker vaker gebruiken!

I made this card already a while ago, I dond't remember who made the sketch, sorry! I used a Sarah Kay Clearstamp which I've had for quite a while now, but never used... It is very cute, so maybe I'll use it more ;)Reacties

femke zei…
heey krista,

ook dit vind ik weer een mooi kaartje. volgens mij is de sketch er 1 van papertake weekly maar weet het niet 100% zeker.

groetjes femke
Bev zei…
Oh such a beautiful card Krista, such pretty colours

hugs Bev x
Riet zei…
wat een prachtig kaartje Krista.

liefs Riet.