Kerstevent 2023

De afgelopen weken heb ik mezelf bijna iedere avond wel even een uurtje (of een middagje) opgesloten in m'n hobbykamer. Ik ben met meerdere projecten bezig (dat zal wel nooit veranderen, lol), onder andere met het kerstevent van Tiets Creatieve Wereld op Facebook. Ik heb hem net afgemaakt, dus tijd om te laten zien!De opdracht was een boekje (volgens een patroon) in een  pizzadoosje, uiteraard zit het boekje bij mij zo vol dat het doosje nog net dicht wilde.


Naast het uitwerken van het basispatroon zaten er ook een paar verplichte opdrachten bij, zoals het gebruik van muziekpapier, hidden paperclips maken, Merry Christmas verwerken in je project, het getal 25 verwerken in je project, en een tag maken. Op de voorkant van mijn boekje heb ik 25 en Merry Christmas verwerkt. Verder heb ik op verschillende plekken het papier niet aan alle kanten dichtgeplakt, zodat je er kerstkaarten, mooie plaatjes en tags in kunt stoppen.


Muziekpapier heb ik op meerdere plekken verwerkt, ook omdat ik het gewoon heel leuk vind om te gebruiken. Ik haal regelmatig bladmuziek bij de kringloop, kost geen drol en het ziet er al oud uit, win-win.


Hier heb ik een hidden paperclip gebruikt (het dingetje met het vogeltje etc), simpel gezegd plak je papier op een paperclip, op zo'n manier dat deze niet meer zichtbaar is maar nog wel bruikbaar als paperclip. Daarnaast heb ik veel plaatjes verwerkt die ik her en der op internet gevonden heb.
In het patroon was ook een boekje met 6 pagina's verwerkt, ik heb er een mini-receptenboekje van gemaakt. Gewoon geprint op m'n printer en de bladzijdes een beetje verouderd met behulp van inkt.
Naast het plaatje met het popje zie je de 2e hidden paperclip, hieronder zie je de achterkant.


Merry Christmas heb ik ook meermalen verwerkt, ik vond de bladmuziek voor 'We Wish You a Merry Christmas' online. Ik heb het geprint op papier wat ik eerder al met koffie gekleurd heb en daarna nog wat verouderd met inkt.

Verder zat er nog een soort boekje met ruimte voor een kadobon of zoiets in het ontwerp, ik heb er voor gekozen om hier een heel klein kaartje met Merry Christmas in te stoppen en in een apart vakje aan de binnenkant van het boekje te stoppen.

Hier zitten weer heel wat uren werk in, maar hij was erg leuk om te maken!

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

Reacties

Dat ziet er mooi uit.
Groetjes Miranda