Zomerevent 2023

Op de facebookgroep van Tiets is dit jaar weer een zomerevent georganiseerd, voor mij een leuke inspiratie om een projectje met als thema onze vakantie te maken. Wij zijn heerlijk een paar dagen naar Bad Reichenhall geweest.


In het boekje wat Tiets ontworpen heeft komen 3 aparte boekjes met allerlei vakjes waar je foto's in kunt stoppen, ik heb voor ieder boekje een dag gemaakt. Ons eerste bezoekje was aan het Kehlsteinhaus (Adelaarsnest), wat een geweldige omgeving!
Het Kehlsteinhaus staat er nog steeds, maar er zit inmiddels een café in wat eigenlijk een beetje jammer was. Er zijn nog wel veel originele dingen behouden, zoals de toegang naar de lift en de lift zelf. ekr een bezoekje waard!


Om dag 2 zijn we naar de Thumsee gegaan, een niet al te groot meertje in de buurt van het appartement. Wederom een prachtige omgeving, groener en minder ruig, maar prachtig!Op dag 3 zijn we naar een mooie ruïne (Karlstein), toevalligerwijs vlak bij het meertje, gegaan. We houden van mooie, oude, verlaten ruïnes dus we hebben ons goed vermaakt. Ik kan echt uren fantaseren war er misschien allemaal gebeurd is. Waarschijnlijk veel minder dan ik me in m'n hoofd haal!
Voor het papier heb ik voornamelijk gebruik gemaakt van de Romantic Shabby Chic-lijn van Alchemy of Art (boekje 1) en de Romantic Collection van Stamperia (boekje 2). Boekje 3 is een mengeling van beide en een paar dingetjes uit de Romantic Moments collectie van JMA. Verder wat oudere stansmallen en natuurlijk veel foto's ;)

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista


Reacties