I'm humming for you


Ja hoor, ik maakte eindelijk weer eens een kaartje. Met een al wat ouder stempeltje, I'm Humming for you van D-lines. 

Ik heb een hele tijd geleden deze video van Ilse Hoekstra bekeken en wilde altijd nog eens een kaart maken met deze techniek. De stempels worden ook in deze video gebruikt. Mijn kaart is uiteindelijk wel heel anders geworden, maar het was wel een hele leuke techniek om te gebruiken, plus dat het ook niet mijn bedoeling was hem exact na te maken.
 


Voor deze kaart heb ik glad aquarelpapier gebruikt gebruikt, en aquarelnapjes van Winsor & Newton. We uit de professional-lijn, anders kom je gewoon pigment te kort en wordt het te licht van kleur. Verder heb ik Lindy's Gang Magicals gebruikt voor wat shimmers.

Voor het inkleuren van de kolibrietjes heb ik zowel de Studio Light Lightmarkers als Derwent Inktense gebruikt, onder de vogeltjes is wat exra schaduw aangebracht met Inktense potloden in zwart. verder opnieuw een beetje van de Magicals om wat glimmertjes aan te brengen, omdat kolibries ook dat ook i hun veren te lijken hebben. Ik heb nog geen tekststempel gebruikt, dan kan altijd nog als ik de kaart (ooit) ga versturen.

Verder heb ik de achtergrond wat extra 'textuur' gegeven met een stempelset van Jenine's Mindful Art Collectie ((set 18 en 20) en de Ripple-stempels van Art Journey.


Bedankt voor het kijken,

liefs Krista
Reacties