Hello Snow!

Ik had zulke goeie voornemens voor deze kerstvakantie. Ik zou mijn blog gaan bijwerken, want er liggen nog een aantal projectjes die ik nog niet geplaatst heb, en ik zou lekker aan de freubel gaan. Maar helaas, blijkbaar ontkomt niemand aan Corona. Ik heb het 2,5 jaar kunnen ontlopen maar deze vakantie was het raak en ben ik flink ziek geweest. Daar gingen mijn goede voornemens!

Vrijdag had ik weer wat energie en zin om iets te doen, en dus heb ik deze slimmie in elkaar gefrutseld. Op de facebookgroep van Tiets wordt iedere maand een Slimmie-evenement gedaan, en ik heb me voorgenomen iedere maand mee te doen. Het thema voor deze maand was Sneeuw, en ik wilde graag iets doen met de mooie papiertjes van Simple Stories (Simple Vintage Winter Woods), en dan sowieso met het mooie hert. Deze MOEST op mijn kaart, zo mooi!

)

De slimmie is gestanst met een stans van Jenine's Mindfull Art Collection(CD409). De boemetjes zijn met verschillende stansen gemaakt, de sneeuwsterren zijn al heel oud en komen volgens mij nog van Ebay, uit mijn eerdere kaartenperiode ;)


De pareltjes zijn allemaal met een parelpen gemaakt, die pennen zijn blijkbaar onverwoestbaar want die lag ook al zeker een jaar of 5 in mijn lade ;)

Bedankt voor het kijken!

Reacties