Eindelijk eens een nieuw kaartje!

 Kun je geloven dat het meer dat 5 jaar geleden is dat ik voor het laatst gepost heb? Nee? Ik ook niet. Volgens mij is in tussentijd het bloggen ook een beetje overleden maar goed, m'n blog bestaat nog steeds, dus ik ga er gewoon mee verder!

Zo'n 2 weken geleden was ik door mn spullen aan het rommelen kwam ik een plaatje van een Morehead tegen. En ja, je kunt zeggen wat je wilt, deze plaatjes blijven superschattig! Ik kreeg zo ineens weer zin om kaartjes te maken! 

Ik had nog wel een beetje papier, maar niet veel meer. Dus heb ik gelijk (veel te veel) papier gekocht. EN ik kwam er gelijk achter dat er best wel wat veranderd is, haha!

Daarna ben ik m'n spullen uit gaan zoeken, ik heb m'n stempels gesorteerd (nou je, een deel dan), een heleboel dvd-boxjes besteld om ze in te bewaren, en een nieuw systeem voor ze gemaakt. Ik heb nog een heleboel Magnolia-stempels (want ja, ook die blijven schattig!), die zijn nu eindelijk allemaal gesorteerd. Nu de rest nog ;)

Vanmiddag had ik eindelijk tijd om een kaartje te maken, en dat moest natuurlijk met de Morehead die het allemaal aangewakkerd had;


Het papier is van Stamperia, de Backgrounds Selection. De bloemetjes etcetera zijn gestanst met (oude) stansjes van Magnolia en de tekststempel is ook van Magnolia.Heb ik al die jaren stil gezeten? Nee, niet helemaal, af en toe heb ik wel eens iets gemaakt wat ik misschien nog wel laat zien. Maar verder heb ik eigenlijk alleen maar heel veel gehaakt. 

Ik hoop dat ik de smaak weer te pakken heb! Bedankt voor het kijken en hopelijk tot ziens!

Groetjes KristaReacties