You're the best


In december was niet alleen Ullis jarig, ook mijn paps verjaarde. En dus moest de moeilijkste kaart van het jaar gemaakt worden. De mannenkaart...
Gelukkig had ik negin december een mooie set besteld bij Stampin'Up! namelijk Urban District. Perfect voor mannenkaarten! In deze Urban-serie zit niet alleen een mooie stempelset, maar ook stoer papier, washi-tape en hele gave embellishments (zoals je op de kaart kunt zien, gaaf toch) 


De achtergrond is een van de papiertjes van de Urban Underground lijn. Ik heb deze nog even door de Big Shot gehaald, nadat ik eerst de embossingfolder (Hexagin Dynamic, ook van Stampin'Up!) beinkt heb met zwarte inkt. Geeft een heel leuk effect! Een randje Washi-tape om hem af te maken, ik vind het een lekkere stoere kaart!

Bedankt voor het kijken!

Liefs, Krista

Reacties