Sending Love


Whoei, dat is lang geleden zeg, dat ik hier een kaartje plaatste! Goed voornemen voor 2017; vaker een kaartje (of een haakwerkje) showen. Genoeg gemaakt, maar geen foto's van gemaakt, dom! Ik heb mijn blog inmiddels wel wat opgeruimd, en mijn domeinnaam aangepast. Door een eigen fout is www.handmadebykrista.com (hopelijk tijdelijk) niet bereikbaar, ik heb daarom mijn domeinnaam gewijzigd naar www.handmadebykrista.nl. Ik hoop dit nog op te lossen.

Anyhow, gister ben ik weer eens bij Terry geweest, en Terry wilde graag weer eens ouderwets kleuren.
Na een paar mislukkingen met Distress Inkt en aquarelpotloden (ik en water gaan niet echt samen zo bleek wel) hebben we weer ouderwets de potloodjes en de geurloze terpentine er bij gepakt. We waren een beetje roestig, maar er is toch iets uit onze handen gekomen!


Lekker ouderwets een Magnoliaatje! Dit is een van mijn laatste gekochten, en ik heb het even gecheckt; hij is van een collectie van 2015! Dat is al weer een tijd geleden!


Het papier is van Pion Design, in lekkere vintage kleuren. Uiteraard heb ik de kleurtjes van de potloodjes hierop aangepast.
Nog even wat detailfoto's. De bloemetjes zijn afgewerkt met een zilverkleurig kraaltje, met daarop een klein pareltje geplakt. Ooit werkte ik alle bloemetjes zo af, en ik zag ze ineens weer langskomen in een oude blogpost. Was toch wel erg mooi, dus ik heb ze weer uit de lade gehaald en toch maar weer eens gebruikt.

Bedankt voor het kijken, weer eens een cutie, ik hoop dat je hem leuk vind!

Liefs Krista

Reacties