vrijdag 13 januari 2017

Have a wonderful dayAls je mij al wat langer kent, dan weet je dat mijn broertje zijn grote liefde in Zweden heeft gevonden, en dat zij, naast moeder van mijn superlieve nichtje Leija, ook danseres is. In december was ze jarig, en ik maakte bovenstaande kaart voor haar. Deze mooie stempel van Art Journey is haar op het lijf geschreven.


Rondom de ge-embosde danseres heb ik verschillende sterren gestempeld van de it's a Celebration stempelset van Stampin'Up!. De randjes zijn dun gestempeld met een Tim Holtz stempel die ik al zo lang heb dat ik de naam niet terug kan vinden op het hout, haha! De tekststempel is van dezelfde set als de danseres, en de achtergrond is ingekleurd met Sweet Sugarplum, Flirty Flamingo en Peekaboo Peach van Stampin'Up!.

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista