Sealed with a kiss


Inmiddels al weer 2,5 week geleden heb ik eindelijk weer eens heerlijk gefreubeld bij Terry. Oh man, wat was dat lang geleden! Het was weer ouderwets gezellig, en we hebben een aantal leuke dingetjes gemaakt, waaronder dit kado-doosje.

Terry blogt voor het blog van Pan pastel, en dus was het niet moeilijk om te bedenken wat we zouden doen, iets met Pan Pastels! Dit kado-doosje schijnen ze bij de Action te verkopen en hoefden we dus niet zelf te snijden. Dat was al een hele opluchting, lol!

Het doosje is, nadat hij wil geverft is, eerst be-inkt met Versamark, waarna er lekker met Pan Pastels op gekliederd kon worden. Om het doosje iets extra's te geven is er licht op gestempeld met een damast-achtergrondstempel, en een tekststempel. De randjes heb ik extra be-inkt met een donkerdere inkt. Om alles te sealen ging er een dun laagje doorzichtige gloss over heen.


Om het doosje wat op te leuken 2 kartonnen hartjes (bewerkt met acrylverf en inkt), een lintje en scrappersfloss. Thuis heb ik de tekst nog afgedrukt en er opgeplakt.

Bedankt voor je bezoekje!

Groetjes Krista

Reacties

Wat een mooi doesje Krista, ik vind deze stijl erg mooi!