Kado-doosje


Weer geen kaartje, en weer een kado-doosje. Dit doosje heb ik ook bij Terry gemaakt, hij is gemaakt van een doosje waar normaal gesproken Pan Pastels in zitten! 


Met dit doosje zijn we op dezelfde manier te werk gegaan als met het vorige doosje, dus eerst het doosje wit verven, dan be-inkten met Versamark en vervolgens inkleuren met Pan Pastels. Ook de binnenkant van het doosje is (deels) meegekleurd, omdat daar ruimte is voor een kadootje, in dit geval 3 grote waxinelichtjes.


Het plaatje komt van Instagram. Uitprinten op linnenpapier, en vervolgens bewerken met donkere inkt voor een vintage effect. De buitenkant van het doosje is bewerkt met modelling paste. De lintjes komen uit Terry's stash.


Ik had in eerste instantie in de rechter onderhoek 3 kleine bloemetjes, maar ik vond het wat bescheiden. Dus heb ik een stansset van Stampin'Up! gepakt (Botanical Builder) waar ik de bloemen en de bladeren mee gestand heb. Vervolgens heb ik zeingekleurd met kleuren die matchen met het plaatje.


Het doosje is precies groot genoeg voor 3 grote waxinelichtjes, en staat te pronken op mijn kast.

Groetjes Krista

Reacties

Oh WOW, nog een super mooi creatie. Een die vintage plaakje , hmmm!
Krista zei…
Dank je wel Adeline!