4 maanden is het al weer geleden dat ik tante werd van een prachtig mooi Zweeds nichtje, met de mooie naam Leija Oliva, roepnaam Leija. Een nieuw prinsesje op de wereld, en wat voor een! Natuurlijk heb ik destijds speciaal voor haar een kaartje gemaakt, die ik nu eindelijk laat zien. Ja, een beetje laat...


Een stempeltje van magnolia, want die doen het altijd goed.Tenminste bij mij nog wel. De hype is een beetje over geloof ik, maar ik blijf ze leuk vinden. 


Om de kleuren zacht te houden heb ik het afdrukje ingekleurd met m'n potloodjes. Copics zijn mooi, maar toch een beetje hard van kleur. Om het afdrukje heen zijn met lichtroze wat vlekjes angebracht, ik vind dat net wat mooier.De bloemetjes zijn van Stampin'Up!, net als het verstopte hartje bovenin de kaart. De tags zijn van Magnolia. De rest komt uit mijn niet-uit-te-putten voorraad ;)

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

Reacties

MAKKE FOAR DY zei…
Magnolia s zijn schattig! Mooi kaartje hoor!
MAKKE FOAR DY zei…
Magnolia s zijn schattig! Mooi kaartje hoor!
Krista zei…
Dank je wel Aly!
nicolet zei…
Wat een lief schatje!
Groetjes Nicolet
Krista zei…
Dank je wel Nicolet!
Wat een schattig geboortekaartje Krista!! Toffe stempel ook!!

Groetjes van Truuske.