Yo, al weer een kaartje! Het gaat nog niet zo hard met de kaarten als een paar jaar geleden, maar ik kom er wel weer in. Dit kaartje maakte ik vandaag, na een aantal pogingen die weer in de prullenbak belandden.


Ik heb heel veel verschillende stempels gebruikt voor de achtergrond, o.a. stempels uit de Timeless Textures, de What I Love en de Gorgeous Grunge stempelsets (Stampin'Up!) De bloem komt uit de prachtige Helping me Grow stempelset, net als de tekst trouwens. 


De bloemen heb ik lichtjes ingekleurd met prismacolor potloodjes.Zonder terpentine, gewoon heel zachtjes op het papier gekleurd.


Voor de verandering heb ik deze keer een bijpassende envelop gemaakt. Dat neem ik me vaak voor, maar ik vergeet het ook weer net zo vaak. Ik heb hiervoor enveloppes bij Stampin'Up! besteld, omdat die qua papiersoort veel beter geschikt zijn dan standaard enveloppen. Het papier is net wat dikker, gladder en mooi wit. Perfect dus.

Bedankt voor het kijken weer!

Groetjes Krista

Reacties

Hoi lieve Krista,

Wat een leuke kaart weer Krista met een zelfde env erbij!! Mooie kleurtjes hoor!!!! Waaaaauwwwww.
Ik wist niet dat je met Prisma potloden zonder met geurloze Terpentine in kan kleuren!
Alweer wat geleerd!! Mooie zachte kleurtjes zijn dat hè Krista!

Fijne dag hoor,en reuze bedankt weer om te delen.