46 jaar getrouwd!


Zodra ik de Blooming Heart Thinlits in de voorjaarscatalogus van Stampin'Up! zag staan was ik verkocht, deze moest en zou er komen. En ik wist ook al wat ik er mee ging maken, een kaartje voor mijn pap en mams, die 13 maart al weer 46 jaar getrouwd waren. Ik wilde een kaartje in zachte kleuren, met uiteraard het hart en de bloemen, en vlinders die rondom het hart vlogen.


Veel stempels gebruikt voor deze kaart! Ik ben uiteraard begonnen met het hart, wat vrij groot was, groter dan ik had verwacht. Dat moest dus een vierkante kaart worden! Ik heb hem gestanst, en daarna voorzichtig bewerkt met Tattered Rose en een vluegje Victorian Velvet, beide distress inkten. 


Daarna ben ik de randen gaan kleuren met dezelfde kleurcombinatie. Over de hele kaart heen heb ik verschillende stempels gebruikt, onder andere uit de Timeless Textures en de Gorgeous Grunge stempelset. De ene stempel heb ik wat meer aangezet dan de andere, om het niet 1 kleur te maken.


Bloemetjes stempelen en uitstansen, vlindertjes uitponsen met mijn inmiddels bijna antieke pons, alles inkleuren en plakken en de kaart is klaar.


Speciaal voor de gelegenheid heb ik deze keer een mijpassende envelop gemaakt met behulp van de Enveloppe Board. Zo handig, je kunt iedere maat envelop maken die je wilt. Ik heb hem een tikje groter gemaakt dan strikt noodzakelijk, omdat ik er niet van hou de kaart in de envelop te proppen, ik ben altijd bang hem te beschadigen ;) Het stempeltje op de envelop komt overigens van de Bloomin'Love stempelset.

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

Reacties