Thanks


Jaja, daar ben ik eindelijk weer eens! Long time no see! Een kaartendip, een nieuwe baan, een studie, nog steeds een kaartendip, er leek geen einde aan te komen. Maar vorige week kreeg ik het ineens weer te pakken, ik had ineens weer zin om een kaartje te maken! En dan geen cuties, ik wilde weer aan de gang met Stampin'Up!. Geïnspireerd door Annette, die een prachtige kaart op haar blogpagina liet zien. Ik nam contact met haar op, en voor ik het wist werd mijn starterkit bezorgd.


Natuurlijk moest ik eerst een kaart maken met deze bloemenstempel van de Helping me Grow stempelset. Echt een prachtige set met 2 grote bloemen (deze en lavendel), hoekjes, borders, tags en teksten. Een mooie alles-in-één-set dus. Ik heb de bloemen gestempeld met de Basic Grey Archival Inkt, ook van Stampin'Up!. Daarna heb ik hem ingekleurd met distress inkt. 

Rondom de kaart heb ik gestempeld met verschillende stempels uit de Timeless Textures stempelset, ook een beauty. Ideaal om je kaart een vintage uitstraling te geven. De tekst is weer van Helping me Grow. Een crémekleurige achterkaart maakt hem helemaal af.


Bedankt voor het kijken, ik hoop weer wat vaker een update te plaatsen!

Reacties

Zoe Tant zei…
Oh what a beautiful card. Zx
Krista zei…
Thank you so much Zoe!