Thanks (nog een keer ;))


Jeej, al weer een kaartje! En al weer een met de mooie stempels van Stampin'Up!. Deze stempel komt uit dezelfde set als mijn vorige kaartje, Helping me Grow. Er zitten 2 prachtige bloemenstempels in deze set (naast nog een aantal andere stempels), en dit is de tweede. Een mooie lavendelstempel.


Deze keer heb ik de stempel ingekleurd met mn Prismacolor potloden, ook erg leuk om weer eens te doen. Ik heb de kleuren expres wat licht gehouden, omdat de kleuren van het scrappapier ook vrij licht waren. Het geeft het kaartje gelijk een mooie vintage uitstraling vind ik.

Romdom de lavendel heb ik weer verschillende stempels uit de Timeless Textures stempelset gebruikt, en de tekst is weer van de Helping me Grow stempelset. Het lintje was oorspronkelijk wit, deze heb ik wat grijzig gemaakt met een beetje distress inkt.


Op de valreep een paar vlinderjes aangebracht, omdat ik hem toch nog net wat te kaal vond. Daarna de kaart op een donkergrijsze achterkaart geplakt en klaar!

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

Reacties

Terry zei…
Geweldig weer een plaatje van een kaart hoor Krista, heel mooi gedaan hoor meis veel liefs Terry xxx