Lily Pond Cal 2015


Met gepaste trots toch wel hoor, want hij is eindelijk klaar! Bloed, zweet en tranen...

Nou nee, dat is wat overdreven, maar een gepruts was het wel af en toe hoor, vooral de bloemen. Ik heb deze CAl gehaakt met Cotton 8, wat ook nog eens wat stugger is dan de Stylecraft waarmee het origineel werd gehaakt.  


Het kleed moet een lelievijver voorstellen, vandaar ook de kleuren. Ik moet zeggen dat ik in het begin vooral ging voor de uitdaging, ik vond het origineel eigenlijk helemaal niet zo geweldig. En dan vooral de kleuren, ik vond ze nogal hard en fel. Dat was dan ook de reden waarom ik voor Cotton 8 ben gegaan, de kleuren zijn wat gedempter vond ik zelf. Maar gaandeweg begon ik hem steeds mooier te vinden, vandaar dat hij toch een leuk plekje in huis krijgt.


Het was de bedoeling dat het kleed onder onze overkapping bij onze blokhut zou komen, dus ik had aan de boven- en onderkant een brede strook gehaakt, waar een stok doorheen kon. Jammer genoeg bleek dat dat helemaal niet mooi werd, door het kleed te hangen rekten de bloemen enorm uit. 3 uur haken down the drain, balen! Maar goed, het kleed heeft nu een plekje over een stoel gekregen, want dat vind ik ook altijd zo gezellig lijken!

Op naar het volgende haakproject ;)

Groetjes Krista

Reacties

Janneke zei…
Wow wat een werkje heb je hier in zitten! Ik vind t heel mooi geworden! Xx
Janneke zei…
Wow wat een werkje heb je hier in zitten! Ik vind t heel mooi geworden! Xx
Prachtig Krista, ook een hele mooi kleur combinatie
Krista zei…
Dank je wel Janneke!
Krista zei…
Dank je wel Marielle!