Hello Fall

Man-o-man, wat is het al weer een tijd geleden dat ik een kaartje geshowd heb! Nou ja, om eerlijk te zijn, ik heb ook niet veel gemaakt de laatste tijd. Maar ik probeer mijzelf weer een beetje te pushen.

Afgelopen weekend leek het wel herfst, en dat inspireerde mij tot deze kaart:


Oké, het is een beetje een simpeltje, ik zie zeker dat er nog ruimte voor verbetering is ;) maar ik moet ook toegeven dat hij er in het eggie beter uit ziet dan op de foto. Alle gebruikte materialen zijn overigens van Stampin'Up!.

Ik heb als eerste met behulp van post-it notes het paarse vlak gemaakt (Blackberry Bliss). De zijkanten heb ik recht getrokken met behulp van de writers, om het net wat netter te maken en extra af te laten steken. Vervolgens heb ik de bladeren van de stempelset For All Things in verschillende herfstkleuren (Delightful Dijon, Tangelo Twist en Mossy Meadow) gestempeld. De vlekken zijn natuurlijk gemaakt met gorgeous grunge, en de randen met een sponsje en Delightful Dijon. De tekststempel is weer met Blackberry Bliss gestempeld. Als achterkaart heb ik ook weer Blackberry Bliss gebruikt.

Bedankt voor je bezoekje!

Reacties

MAKKE FOAR DY zei…
GAAF Krista! goed bezig!