Sheltering Tree (2)


Hey, daar ben ik eindelijk weer! Het was me vorige week te warm om in de hobbykamer te zitten, normaal gesproken blijft hij vrij lang koel, maar ik had de deur en het raam open laten staan zodat de hittegolf volledig bezit kon nemen van mijn kamertje :( Stom dus. Afgelopen week was ik nog een beetje druk met werk. Ja, ik ben weer aan het werk, al is het dan geen betaald werk. Sinds kort zit ik op de dierenambulance, wat ik echt supergaaf vind om te doen!

Anyhow, terug naar het kaartje! Dit kaartje maakte ik een week of 2 geleden al, gelijk met mijn andere kaart met deze stempelset. Deze kaart is tekstloos, er kan eventueel nog een tekst aan de binnenkant. 


Ik heb als eerste de achtergrond gemaakt met Mossy Meadow, Pistachio Pudding en Crisp Cantaloupe van Stampin'Up!. Daarna de boom gestempeld en de blaadjes aangebracht. De ondergrond en de schommel komen uit dezelfde stempelset van Stampin'Up!, de vogeltjes zijn van Lavinia Stamps. 

Bedankt voor het kijken weer!

Groetjes Krista

Reacties

Margreet zei…
wat een schitterend kaartje
Groetjes Margreet
Hoi hoi lieve Krista,

Waauwwwww wat een prachtige stempelkaart weer Krista!!!

Veel liefs van:

Truuske xxxxxxxxxxxxx
Piuma zei…
Krista, wat een mooie stempelkaarten heb je gemaakt !
Ja ben er ook gek van, maar dat wist je al van vroeger.
lieve groeten
Piuma
Caroline zei…
heel erg mooi gemaakt, schitterende kleuren
Groetjes Caroline