Thinking of You


Ja hoor, het is weer gelukt, ik heb deze week weer een kaartje kunnen maken waarover ik tevreden ben! Er zijn weer flink wat probeersels in de prullenba beland, maar deze vind ik erg mooi geworden. Wederom een kaartje met de stempels van Stampin'Up!. 


Voor dit kaartje heb ik de prachtige stempelset Garden in Bloom gebruikt, de tekst komt van de set Sheltering Tree en de stippen van Gorgeous Grunge. Ik moet toegeven dat de inspiratie voor deze kaart bij Tim Holtz vandaan komt, hij is geïnspireerd op de Tags of 2015, April.

Allereerst heb ik de achtergrond lichtjes gekleurd met Coastal Cabana en Lost Lagoon. Hierna heb ik de bloemen gestempeld, en ingekleurd met Crips Cantaloupe, Tangelo Twist en Watermelon Wonder. Ik geloof dat ik bijna een uur bezig ben geweest voordat ik tevreden was! Alle gebruikte kleuren zijn overigens ook van Stampin'Up!.
Voor de bloemstelen en blaadjes heb ik Pistachio Pudding en Mossy Meadow samen gebruikt. De randjes zijn donkerder gemaakt met Tip Top Taupe, en ook de stippen zijn met deze kleur gestempeld. Nog een beetje schaduw achter de bloemen en het kleurwerk is klaar!
De tekst is gestempeld met Versamark, waarna ik er witte embossingpoeder over gedaan heb. Vastgeplakt achter op het aquarelpapier, de kaart op een stuk kraftpapier geplakt, en klaar is de kaart.

Bedankt voor het kijken weer!

Groetjes Krista

Reacties

Hoi hoi lieve Krista,

Oooh wat een schattige kaart lieverd!!!
Hele mooie kleurtjes!!!!
Veel liefs van: Truuske xxxxxxxxx