Sheltering Tree


Al weer een kaartje, jawel! Ik heb mijzelf vanochtend opgesloten in mijn hobbykamer, samen met de Sheltering Tree stempelset van Stampin'Up! Weer een prachtige set, maar ik vond het moeilijk om er iets mee te maken, in eerste instantie. Ik heb 2 kaarten met deze set gemaakt, en ik ben fan! Vandaag laat ik de eerste zien!


De stempelset bestaat uit verschillende "losse" onderdelen, zoals een kale boom, bladeren, maar ook gras, een schommel en een fiets, en een aantal teksten. Ik heb een van de teksten gebruikt, de kale boom, gras en de bladeren, welke ik in roze gestempeld heb. Ik wilde de boom namelijk laten lijken op een Japanse Kersenbloesem, en ik vind dat ik hier redelijk in geslaagd ben! Om de kaart af te maken heb ik nog een klein Lavinia-stempeltje uit de lade getrokken, de vliegende vogels bovenin (waarvan ik de naam niet weet). Ik vond dat dat de kaart net een klein beetje extra gaf.  

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

Reacties

Hoi lieve Krista,
Ooooohhh wat een schattige kaart meid!
Heerlijk vrolijk!!! Hele mooie stempels hoor?

Groetjes van:

Truuske