Definitely Dahlia


Ken je dat? Dat je een stempel koopt die je prachtig vind, maar vervolgens geen idee hebt wat je er mee moet maken? Ik wel, en dat is ook precies wat mij overkwam met de prachtige stempel Definitely Dahlia van Stampin'Up!. Een geweldige en grote stempel van een Dahlia. Vanochtend ben ik er maar even voor gaan zitten, en ondanks dat ik wel even naar het papier heb zitten staren het is me toch gelukt!Allereerst heb ik de Dahlia gestempeld. Ik heb deze met 3 kleuren distress inkt gestempeld, Wild Honey, Mustard Seed en Squeezed Lemon. Door eerst de donkere kleur aan te brengen in het midden, vervolgens een lichtere tint en tenslotte de lichtste, en daarna een heel klein beetje nat te spuiten alvorens te stempelen, krijg je een mooi verloop.
Hierna heb ik een masker van deze stempel geknipt, over de afdruk gelegd, en de achtergrond licht gestempeld met de Watercolor Wash stempel en Pistachio Pudding, beide van Stampin"Up!. Ik vond de kaart nog wat te kaal, en dus heb ik het masker laten zitten en een lijn gemarkeerd met behulp van Post-it's. Hierop heb ik gestempeld met een achtergrondstempel van Artemio, Vlinders met Script, en Blackberry Bliss van Stampin'Up!. De lijn heb ik vervolgens ingekleurd met dezelfde inkt, waarbij ik de randen extra aangezet heb met een Stampin'Write.

De prachtige vlinder (Watercolor Wings van Stampin'Up!) is gestempeld met Delightful Dijon, Blackberry Bliss (beide van Stampin'Up!) en Black Soot Distress inkt. Een paar stippen met Gorgeous Grunge (Stampin'Up!) voor een wat grungy effect, en de kaart is klaar!


Bedankt voor het kijken!

Groetjes KristaReacties

Lieve Krista,

Ooohhh wat een prachtige kaart Krista!!! Waauwwwwwwww!!!
Wat zijn dat toch prachtige stempels van "Stampin Up"!!!

Veel liefs van:

Truuske xxxxxxxxx