Haken: Lily Pond CAL 2015


Mijn lief zegt wel eens (lees: regelmatig) tegen mij  "mens, kun je nou nooit stilzitten?". Jawel hoor, dat kan ik wel. Maar dan moet ik wel iets te doen hebben. En dus ben ik vaak, als ik beneden op de bank zit, aan het haken. Ik ben op dit moment met 2 dekens bezig, waaronder de Lily Pond Cal.

De Lily Pond Cal is ontworpen voor Stylecraft, door Jane Crowfoot. Gelukkig voor ons Nederlanders en Belgen is er ook een Nederlandse vertaling. Sommige steken zijn in het Engels anders dan je zou denken, dus ik ben daar wel blij mee, scheelt een boel denkwerk. De Nederlandse vertaling kun je vinden op de Officiële Nederlandse Facebookpagina.


Iedere week krijg je een patroon, tot en met week 3 is inmiddels vertaald en ik ben helemaal bij. Ik haak de deken overigens niet met Stylecraft maar met Cotton 8. Ik wil deze deken straks onder de overkapping van ons tuinhuisje hangen (als deze ooit nog af komt ;)) en ik denk dat katoen zich beter houd. En het is eens wat anders. Mocht je willen weten welke kleuren ik gebruik, laat dan even een berichtje achter!


Week 1 waren de waterrandjes, week 2 de kleine waterlelieknoppen, week 3 half-open waterlelies en als ik mij niet vergis wordt week 4 week een watertje. Even weer wat gemakkelijker, de bloemen waren best lastig zo af en toe. Maar wel erg leuk om te doen, en straks natuurlijk een pronkstuk in mijn tuin!

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

Reacties

Hoi lieve Kista,

Geweldig mooi hoor?!!!!
En leuke kleurtjes!!
Ik kan ook niet stilzitten hoor zonder iets te doen!! Hihihihihi.
We zijn gelukkig nog niet bejaard!!!

Veel liefs van Truuske xxxxxx