Mail TildaDaar ben ik weer met een nieuw kaartje! Ik had me voorgenomen om zowiezo iedere zondag een kaartje te plaatsen, maar 2 weken geleden ben ik het vergeten en vorig weekend liep ik in Maastricht. Ook fijn hor, daar niet van! 


Dit kaartje is gemaakt met een nieuwere Magnolia-stempel, Mail Tilda. Uiteraard heb ik Tilda ingekleurd met de copics en een beetje hulp van de potloodjes. De foto is wat grijs, sorry daarvoor, het was niet al te best weer toen ik deze foto nam.


De papiertjes zijn weer van Maja Design, verder heb ik een paar dies van Magnolia gebruikt, een tekststempel van Whiff of Joy en een swirl waarvan ik het merk niet meer weet.

Bedankt voor het kijken!

Groetjes KristaReacties

nicolet zei…
Wat een schitterend kaartje Krista!
Fijn weekend.
Groetjes Nicolet
Hoi lieve Krista,

Dit is ook een schattig kaartje!! Mooi Designpapier!!

Groetjes van Truuske xxxxxxx