Baby PrintsEenvoud siert de kunst, toch? Nou ja, soms wel in ieder geval! Dit setje van Stampin'Up! is altijd nog favoriet bij mij, zo mooi voor babykaartjes! En aangezien én mijn buurvrouw zwanger is, én een van mijn nichtjes, denk ik dat deze wel eens van pas kunnen komen. In ieder geval één van de 2 ;)De meisjeskaart is gestempeld met Crisp Cantaloupe, een kleurtje van Stampin'Up!. Het jongenskaartje met Broken China Distress Inkt. De tekst van beide kaarten is met Baked Brown Sugar, wederom van Stampin'Up! gestempeld. Ik heb de stempels gestempeld op Shimmery White cardstock, omdat daar een prachtig glimmertje in zit, wat je op de foto helaas niet terug ziet..
Bijpassende kleuren achter de kaart, een bloemetje, een vlindertje, en klaar zijn ze. Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

Reacties

Hoi lieve

Wat een schattige babykaartjes!! Waauwwwwwww!!!!!
Veel liefs van Truuske xxxxxxx