Thinking of You


Dit kaartje maakte ik vorig weekend nog, eens een kaartje in iets andere kleuren. Met name geel gebruik ik eigenlijk niet vaak, niet dat ik het geen mooie kleur vind, maar niet voor een complete kaart. Daarom heb ik de kleur bij dit kaartje gecombineerd met voornamelijk blauw.


Het kan natuurlijk niet missen, het afdrukje is van Magnolia. Ik vind dit nog altijd zo'n schattig plaatje, ik moest er gewoon even weer een kaartje mee maken. Verder heb ik de briefkaartstempel van Whimsy Stamps gebruikt, een aantal stansen van verschillende merken, en een tekststempel van Stampin'Up!.


Het afdrukje is uiteraard weer ingekleurd met copic markers, in combinatie met de potloodjes. Vooral de paarse kleuren zijn bij de copics erg lastig omdat er maar weinig variaties op zijn, dan vind ik het altijd wel mooi om ze te combineren met de potloodjes, om zo toch schaduwen te creeƫren.
Romdom het afdrukje heb ik nog wat vlindertjes gestempeld, deze zijn van een oud Stampin'Up! stempeltje.

Bedankt voor het kijken weer!

Groetjes Krista

Reacties