Mr. Frosty


Echt winter wil het maar niet worden, daarom maar even een winters kaartje ;) Deze maakte ik vorig weekend, met een digi van Wee Stamps. Helaas zijn ze (hopelijk tijdelijk) gestopt met het verkopen van de digitale stempels, ik was nog net op tijd!


De papiertjes zijn weer eens van Maja Design, de sneeuwsterren zijn van Noor Design en een pons die ik ooit bij de Action kocht. Het lijstje met "winter" is met een siliconenmal gemaakt. Het jute lint kocht ik in een winkeltje in Duitsland, komt ook eindelijk eens van pas ;)


Mr. Frosty is ingekleurd met copics, hoe kan het ook anders ;) Rondom heb ik nog een paar pareltjes aangebracht, samen met een paar ge-embosde witte sneeuwsterren van Different Colors. De wat blauwige achtergrond tenslotte is met distress inkt gedaan.

Bedankt voor het kijken weer!

Groetjes Krista



Reacties