Friends fill your life with smiles


Ik dacht echt dat ik dit kaartje al had laten zien, maar blijkbaar ben ik het toch vergeten. Oeps! Daarom, bij deze!


De club Scrap en Stempel had weer een leuk thema voor de maandwedstrijd, maak een tentkaart. Had ik nog nooit gedaan, maar het bleek niet zo moeilijk ;) Voor de vorm van de kaart heb ik een Go-Kreate mal gebruikt, verder lekker veel stansjes en ponsjes, onder andere van EK Succes en Magnolia. De kleurtjes heb ik lekker licht gehouden met papier van Maja Design.


De stempeltjes zijn van Magnolia en zijn lekker ijzig ingekleurd. Ja, uiteraard met de copics ;) De tekststempel is ook van Magnolia. Op deze foto kun je ook goed zien wat met tentkaart bedoeld wordt, door het tussenstuk staat de kaart als een tentje overeind. Leuk om eens te doen, dit soort kaart ga ik vast vaker maken!

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista


Reacties

really cute, love it :)
hugs,
mickymunchkin