Tilda in cosy coat


Nou jongens, ik geloof dat het me zowaar nog gelukt is ook, volgens mij heb ik genoeg kerstkaarten! Applaus voor mezelf, had het niet meer verwacht. Maar ik heb de laatste tijd de sjeu er weer een beetje in, lekker!

Dit lieve schatje Tilda in cosy coat is van de laatste collectie, zo is weer ouderwets lief of niet dan! Ik zag op het blog van Diny Sprakel (of op het copic blog, want daar kleurt ze ook voor) een kleurencombinatie voor rood haar, en die vond ik zo mooi dat ik hem ook uit moest proberen. Wouw, wat een gave kleur. WIL IK OOK, hahaha! De combinatie is E18, E09, YR07 en YR04, prachtig!


Zoals bijna altijd is het afdrukje dus weer ingekleurd met copics, in lekker ijzige kleurtjes deze keer. Het papier is weer van Maja Design, het blokje schiet aardig op. De ijssterren zijn van Noor Design. Verder nog wat malletjes van Magnolia, en een Go-Kreate mal voor de vorm van de kaart.


Heb je trouwens gezien dat ik een domeinnaam heb? Jaja!! www.handmadebykrista.com. De oude link naar mn blog blijft natuurlijk ook gewoon werken hoor, dus er veranderd eigenlijk niks ;)

Bedankt voor het kijken weer, en bedankt voor de lieve reacties op mijn vorige kaartjes!!

Liefs Krista

Reacties