Swirly Tilda


Yay, mijn laatste kerstkaart!! Ondanks alles heb ik het toch weer gered! Mijn laatste kaartje maakte ik met een van de nieuwe stempels van Magnolia, Switly Tilda. Het papier is van Maja Design, hoef ik ook eigenlijk niet meer te zeggen, haha! De stansjes zijn allemaal van Magnolia en de tekststempel is van Lili of the Valley.


Had ik al gezegd dat ik mijn sterretjesstempeltje terug had gevonden? Nee? Ik heb mijn sterretjesstempel terug gevonden!! Ik heb hem in de hoeken gebruikt, hij is zo mooi voor de kerst! De swirl rondom Tilda heb ik met stickles bewerkt voor een extra glittertje. Tilda zelf is overigens weer gekleurd met Copics.


De kaartvorm is gestanst met een mal van Go-Kreate.

Bedankt voor het kijken weer, en mocht ik hier voor de kerst niet weer komen... Fijne feestdagen!!

Groetjes Krista

Reacties