Because I care...


Ja hoor, weer geen cute kaartje! Nee, maak je geen zorgen, ik heb vandaag al weer een cutie gemaakt. Maar het is zo leuk om af en toe even te doen. Hey, we eten toch ook niet iedere dag aardappels? Ik niet in ieder geval!

Dit kaartje maakte ik voor de decemberwedstrijd van Scrap en Stempel, de opdracht was maak een kaart zonder scrappapier, dus met alleen stempels en inkt. Dus dat heb ik gedaan ;)


De stempel is van Penny Black, hij lag al geruime tijd in mijn stempellade dus hoog tijd om deze eens te gebruiken. Het papier kocht ik bij Bianca's Toko, en heeft een mooie linnenstructuur. Met een beetje Vintage Photo distress inkt komt dit nog mooier uit. Daarna heb ik met een stippenstempel en opnieuw Vintage Photo nog wat fijne stipjes aangebracht.

De Penn Black stempel is ingekleurd met Copic Markers, wat prima wilde op dit papier. Het tekststempeltje tenslotte is van Whiff of Joy. Een donkerbruine achterkaart en klaar is Krista.

Bedankt voor het kijken weer!!

Groetjes Krista

Reacties

Sonja zei…
Wat mooi! Al jouw kunstwerkjes waardeer ik.
Krista zei…
Dank je wel Sonja!
nicolet zei…
Wat is deze weer prachtig Krista!!
Groetjes Nicolet