Angel Maya with Star


Weer een kaartje wat ik een week of 2 geleden al maakte en welke ik nog niet had laten zien. Dit digitale afdrukje vond ik bij Whiff of Joy, wat een leukertje hè! Uiteraard weer ingekleurd met de copics, kan bijna niet missen. De papiertjes zijn weer van Maja Design, kan ook bijna niet misschien, deze gebruik ik heel veel.


Rondom het afdrukje heb ik met witte embossinginkt sterretjes aangebracht, geweldig leuk effect vind ik zelf. Ze zijn gemaakt met een mini-stempel die ik helaas daarna kwijt geraakt ben. Zo zonde, maar ik heb de hele kamer al overhoop gehad. Ik kan ze niet weer vinden :( Hopelijk om ik ze nog eens tegen, wat ik vind het wel erg leuk lijken!

Bedankt voor het kijken weer!

Groetjes Krista


Reacties

nicolet zei…
Hey Krista, wat een plaatje heb je weer gemaakt!!
Groetjes Nicolet