Winter Fairy Halla


Al weer een kaartje, en al weer een met een digi van Mo Manning. Ik geloof dat ik er een favoriet merk bij heb! Dit schatje heeft Winter Fairy Halla, en ook deze vind ik weer superlief.
 
 

Halla is ingekleurd met de copics, hoe kan het ook anders ;) Rondom Halla heb ik weer schaduw aangebracht met de stippling techniek, zo leuk om te doen! Deze keer heb ik ook de stickles er weer eens bijgepakt, maakt het net wat feestelijker!


Het papier is wederom van Maja Design. Rondom ieder scrappie heb ik stickles aangebracht, toch een beetje bling maar niet te veel. De hertjes zijn van Noor Design, evenals de gestansde bloemen. De teksten tenslotte zijn van Lili of the Valley.

Bedankt voor het kijken weer!

Liefs Krista

Reacties

Margreet zei…
Wat een super mooi kaartje
Groetjes Margreet