Winter Fairie Talva


Vandaag heb ik een winterkaartje gemaakt. Niet dat het nu zo winters is, maar zo langzamerhand komt de kerst toch een beetje in zicht hè. Dus wordt het ook tijd om haast te maken met winterse kaarten! 


Dit keer heb ik een afdrukje van Mo Manning gebruikt, Winter Fairie Talva. Ik heb papier van Maja Design gebruikt, de serie durf ik je zo niet te vertellen. Een van de 2 winterseries in ieder geval, dat lijkt me duidelijk ;) Rondom het afdrukje lekker veel sneeuwsterren van Noor Design, deels met losse stansen en deels met de randmal. De sterren links bovenin zijn van Memory Box, het randje is van Whiff of Joy.


Talva zelf is ingekleurd met copics en prismacolor potloodjes. De blauwe kleuren van copic, worden al gauw te donker en dan komen de potloodjes weer goed van pas. Rondom het afdrukje heb ik een beetje warm-grijze stempelinkt aangebracht anders is het al te wit vind ik. Ook heb ik een beetje grove enbossingpoeder aangebracht om een beetje het idee van sneeuw te krijgen. Verder natuurlijke lekkere rode wangetjes, Talva loopt tenslotte in de sneeuw ;)


Bedankt voor het kijken weer!

Groetjes Krista


Reacties

nicolet zei…
Een supergaaf kaartje Krista!!
Fijn weekend.
Groetjes Nicolet
jolanda zei…
prachtige kaart