Crochet Along 2014 - Update


Begin dit jaar ben ik begonnen met de Crochet Along 2014, met het voornemen hier vaak een update te plaatsen. Maar zoals dat soms zo gaat, ik vergat het telkens. Mijn denken ligt beneden, het bijwerken van mijn blog en het kaarten maken doe ik vaak boven, geen excuus, maar daardoor vergeet ik gewoon foto's te maken. Na een tijdje niks aan mijn deken gedaan te hebben, ben ik vandaag weer verder gegaan, en daarom nu eindelijk eens een update!

 

Wat is hij al groot hè! Ik was eerst bang dat hij veel te bont zou worden, maar hoe verder ik kom hoe mooier ik hem vind worden! Ik ben inmiddels bij week 28 beland, vanaf daar ga ik vandaag verder. In de zomer doe ik niet veel aan haken, en al helemaal niet als ik met een grote en warme deken bezig ben. Zie je het al voor je, 30 graden en dan een deken over je benen? Ik niet!

 

De deken gaat qua toeren tot aan week 41 kwam ik vandaag achter,en ondanks dat ik er al wat extra toeren tussen gehaakt heb kom ik dan toch uit op een vierkante deken. Ik vind dat geen ramp, het wordt toch een sierdeken voor over de bank, maar misschien dat ik er toch nog wel wat toeren bij ga maken. Ligt er ook aan hoeveel garen ik nog heb, hoewel ik sowieso voor de rand nog bij moet bestellen. Ik twijfel nog over de kleur van de rand, ik denk zelf aan rood, die kleur komt heel af en toe terug in de deken maar niet veel, dus dat zou er best bij passen. Ideeën zijn welkom!

Ik haak deze deken met Stylecraft, en dat maakt hem lekker licht. Ik kan dit garen echt aanraden, het blijft mooi, haakt fijn en het is niet duur. Ik ben overigens ook begonnen met de ScheepjesCal, dit doe ik wel met katoen (maar niet met Scheepjes, ik had nog veel Catania liggen en dat vind ik net wat mooier). Ik zal hier binnenkort ook eens een bericht over plaatsen!

Bedankt voor het kijken!

Liefs Krista

Reacties

sweetgil zei…
Mooi is hij al geworden!
Catania is inderdaad mooier dan de Cotton maar je deken gaat wel zwaarder worden ;)
Groetjes
Mireille
nicolet zei…
Ziet er super gaaf uit Krista!
Groetjes Nicolet