Tilda with Rose Lace Dress


Dag lieve volgers, hier ben ik weer! Met weer een cutie! Ik doe niet anders meer de laatste tijd, haha! 
Voor dit kaartje heb ik mijn mallen van Go-Kreate gebruikt, ik heb 2 verschillende vormen met elkaar gecombineerd.Het papier kreeg ik van de lieve Terry op een hobbydagje, het merk moet ik je dus schuldig blijven. Het lintje is al vrij oud en had ik nog liggen, het randje onder het lint is, net als de grote vlinder, van Magnolia. De bubbels aan de rechterkant zijn van Memorybox. Bloemetjes en embellishment komen uit mn voorraadje.


Dit afdrukje van Magnolia heb ik ingekleurd met distress inkt en de potloodjes, ik vind het zo leuk om met de potloodjes extra accenten of juist schaduwen te geven, het effect vind ik gewoonweg mooier dan met alleen copics. Verder heb ik met een witte gel-liner nog wat stipjes op haar strik aangebracht, en met at-you spice pennen wat glitters onder aan haar jurk. Rondom Tilda heb ik tenslotte nog een paar vlindertjes aangebracht met een oude stempel van Stampin'Up.

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

Reacties

nicolet zei…
Ook deze is prachtig geworden!!
Groetjes Nicolet