My Best Winter Friend


Yay, ik heb al weer een kerstkaart gemaakt! Dit kaartje maakte ik met een digi van Whiff of Joy, ik kwam hem tegen op een ander blog en ik vond hem te lief. Ik moest hem hebben! De sketch van de kaart komt van de cutiesclub, het papier is van Maja Design.


Het afdrukje is ingekleurd met copics, de achtergrond is gemaakt met Goosebumps en distress inkt. De goosebumps heb ik vanaf een afstandje op het afdrukje gespoten (nadat ik het plaatje zelf afgedekt had natuurlijk) en laten drogen, hierna ben ik voorzichtig met Stormy Sky over het witte deel van het afdrukje gegaan. Om het idee van dikke wolken te creeƫren heb ik met een grof sponsje wat vlekken gemaakt, zo lijkt het net of er wat blauw door de wolken komt. Met de goosebumps op het witte papier lijkt het ook nog eens te sneeuwen. Uiteraard nog wat grove embossingpoeder op de grond, ik ben erg blij met hoe het geworden is!Ik heb de kaart vervolgens afgemaakt met bloemetjes, parels  en verschillende mallen van Marianne Design, Joy en Magnolia.

Bedankt voor het kijken weer!!

Groetjes Krista

Reacties

Margreet zei…
Wat een prachtig kerstkaartje
Groetjes Margreet
jolanda zei…
wow wat een super lieve kerstkaart, erg leuk gecombineerd met elkaar