XMas Hamster


Hèhè, we zijn er helemaal weer! Ook de eerste echte kerstkaart van dit jaar is gemaakt. Begin dit jaar heb ik wel een aantal gemaakt (hoewel ik ze volgens mij nooit geplaatst heb), en daarna zijn ze in de vergetelheid geraakt. Afgelopen week kwam ik bovenstaand afdrukje tegen op een blog, als zijnde een van de nieuwste Sylvia Zet-afdrukjes. Ook digitaal verkrijgbaar, en dus heb ik hem snel besteld. Wat een cutie!!


Ik heb het afdrukje weer ingekleurd met mn copics, de glansrand van de kerstbal heb ik met een witte Sakura gelpen gedaan. Voor het goud, wat ik zelf een lastige kleur vond, heb ik de combinatie Y00, Y08, Y17 en YR23 gebruikt, ik heb hem maar even opgeschreven want deze combi ga ik vast vaker gebruiken met de aankomende kerstkaarten ;) Rondom het afdrukje heb ik met zacht geel een klein beetje chalks aangebracht, alsof er een beetje licht achter de hamster zit. 
De tekststempel is een oudje van Cuddly Buddly.

Bedankt voor het kijken weer!

Groetjes Krista

Reacties