To be overcome...


Ik heb dan wel een nieuw blog met Stampin'Up! stempels, maar dat betekend zeker niet dat mijn andere tempels in een verdomhoekje liggen. Nee hoor, ook deze stempels worden nog volop gebruikt!

Bovenstaand kaartje maakte ik afgelopen weekend, met stempels van Jofy (Paperartsy). de stempelsets hebben helaas geen naam, dit is nummer 12. Van een merk wat zelf zo'n leuke naam is zou ik toch iets meer fantasie verwachten, maar goed. 


De bloem is gestempeld met Adirondack Mushroom, net als de tekststempel. Vervolgens heb ik e.e.a. ingekleurd met mn nog steeds geliefde copics. Alles een beetje schetsmatig, vond ik wel leuk passen bij deze stempels. Achter de tekst heb ik wat vegen gezet met de schuine punt van een copic, leuk effect! Randjes even distressen met Mushroom, vlindertje er op, en klaar is hij al weer!

Bedankt voor het kijken!

Liefs Krista


Reacties