It's a Girl!


Vandaag heb ik weer eens een kaartje met een cutie-stempel gemaakt. Het was een tijdje geleden, maar ze blijven toch lief hè, die Magnoliaatjes! Ik heb dit kaartje verder bijna helemaal gemaakt met Stampin'Up! materialen, om ook hier eens te laten zien dat je met Stampin'Up zo veel kanten op kunt!

Voor deze kaart heb ik 3 stempelsets gebruikt. De Zoo Babies voor de scrappies, en de Flower Shop en Petite Petals voor de bloemen.
Ik ben begonnen met het papier op maat te snijden. Ik heb hier 160 grams DCP papier voor gebruikt, zodat de kaart niet te dik werd. Hierna ben ik het papier gaan kleuren en bestempelen met Crisp Cantaloupe en Pistachio Pudding, 2 kleuren van de 2013-2015 In Color collectie. Voor het grootste scrappie (13*13) heb ik het aapje en de olifant uit Zoo Babies gebruikt. Deze zijn gestempeld met Crisp Cantaloupe, deze kleur is ook voor de rand gebruikt.
Het tweede scrappie (11*11) is gestempeld met Pistachio Pudding, en ook de rand is hiermee gekleurd. Ik heb de zebra en wederom het aapje gebruikt, zo'n schatje! Vervolgens heb ik de strook in het midden (13*4,5) gestempeld met Crisp Cantaloupe, het leeuwtje en...het aapje!


Het afdrukje heb ik ingekleurd met alcoholmarkers, maar met de inkt van Stampin'Up! is ook prima te kleuren (mits je stempelt op aquarelpapier). Rondom het afdrukje heb ik het papier met Crisp Cantaloupe gekleurd, zodat hij mooi matcht met de rest.

De grote bloem is van de Flower Shop stempelset. Hij is gestempeld met Crisp Cantaloupe en vervolgens uitgestanst met de Pansy Punch, uiteraard van Stampin'Up!. De kleinere bloemetjes zijn van de Petite Petals stempelset. Ze zijn gestempeld met Crisp Cantaloupe en Pistachio Pudding, en uitgestanst met de Petite Petals pons.
De tekst tenslotte is weer van de Zoo Babies stempelset, en is gestempeld met Crisp Cantaloupe.

En zo zie je, je kunt met Stampin'Up! zo veel meer kanten op dan je op het eerste instantie misschien zou denken!

Wil jij ook eens iets van Stampin'Up! bestellen? Neem dan eens contact met mij op via krista.katerbarg@gmail.com. Bij iedere bestelling boven de 25 euro ex. verzendkosten krijg je in juli een extraatje uit de nieuwe catalogus!

Groetjes Krista

Reacties

jolanda zei…
prachtige kaart
femke zei…
heey krista,

een lief kaartje is het geworden!!! leuk dat je zelf je designpapier hebt gestempeld.

groetjes femke