World's best dad


Dit kaartje maakte ik een tijdje geleden al weer, en ik denk dat je de gelegenheid wel kunt raden... vaderdag. Weer geen cutie, ik ben helemaal van de cuties af. Afgekickt, been there, done that, geschiedenis. 

Voor deze kaart heb ik eerst een stuk cardstock door een embossingfolder gehaald. Hierna heb ik de ge-embosde delen wat geaccentueerd met behulp van Versafine Charcoal Grey. De cardstock heb ik hierna op een grijs stuk cardstock geplakt wat toevalligerwijs exact dezelfde kleur was als het lint (Intratuin).
De achterkaart is weer dezelfde kleur als het eerste stuk cardstock.


De bloem is geponst met een pons van EK Succes in 2 verschillende maten, onder de bloem zit weer hetzelfde link. Om beide lintjes zit nog een stukje jutetouw om het een beetje te onderbreken.
De tekst tenslotte heb ik op de pc gemaakt, geprint op weer hetzelfde cardstock, en vervolgens uitgestanst.

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

Reacties