PanPastel kleurenkaart

Omdat ik zelf steeds meer en meer bezig ben met echte stempeltechnieken zoals werken met distress inkt, embossingpoeder en ook PanPastels, en ik hou van overzicht, leek het mij handig om kleurenkaarten bij de hand te hebben. Voor copics en distress zijn deze vrij gemakkeijk te vinden, maar voor PanPastel kon ik geen lege kleurenkaart vinden met alle kleuren, en dan ook nog op 1 A4-tje. En dus ben ik zelf maar aan de slag gegaan ;)

(sorry, slechte foto)

Dit is mijn kleurenkaart tot nu toe, nog niet heel veel kleuren maar ik heb via Marktplaats een leuk setje kunnen kopen, dus met een beetje geluk wordt hij vandaag nog aangevuld ;) Ik heb de lege kleurenkaart (A4) als pdf-bestand in dropbox geplaatst, wil je deze ook graag dan kun je hem hier vinden:


Deze download staat ook in de sidebar!

Reacties

Terry zei…
Geweldig zeg Krista, dank je wel hoor meiske, veel liefs Terry xxxx
Krista zei…
Graag gedaan hoor meis, ik hoop dat je er wat aan hebt!