Dragonfly


Voor ik begin, mag ik even iets zeggen. Een bekentenis doen? Iedereen heeft wel een rare "angst", in de vorm van angst voor spinnen, wespen, mieren, noem maar op. Weet je wat ik nu rare, "enge" beesten vind? Ja. Libelles. Zo, het is er uit, ik heb het toegegeven. Vraag me niet waar het vandaan komt, maar als er een libelle op mij af vliegt dan duik ik weg. Ik vind ze zo raar, met die lange lijven en die grote ogen. Ach ja, iedere gek heeft zn gebrek, en dat is de mijne. Vast niet de enige, maar daar hebben we het verder maar niet over ;)

Ja, weer een kaartje, en weer geen cutie. Ik heb echt een nieuwe passie ontdenkt hoor, wat is dit leuk om te doen. Van niets-iets maken. Iets moois. En dat jij dat dan maar even in elkaar geprutst hebt. Gewoon vanaf een wit papiertje, een paar stempels, inkt en sponsjes. Want meer is het eigenlijk niet. 

O ja. Ik heb nog steeds schone vingers. Moet het toch even kwijt.Dit kaartje was weer een work in progress. Dat is mede zo leuk er aan. Je bedenkt er steeds iets nieuws bij. En als het niet mooi is, dan begin je opnieuw, of je past het aan. Alles kan, alles mag.
Voor dit kaartje ben ik begonnen met de verschillende Ripple-stempels van Art Journey. Alls 3 de maten zitten er in verwerkt. Licht begonnen, met Tea Dye Distress Inkt, daarna iets donkerder met Walnut Stain.

Tijd voor een beetje meer bling, dus heb ik de grote stempel er weer bij gepakt, en met Inka Gold Old Silver een paar afdrukjes gemaakt. Even een veegje op je werkmat, beetje water er bij, verdunnen en klaar. Erg leuk, het geeft een beetje een aquarelaffect. Hierna vond ik de achtergrond nog niet helemaal af, en heb ik over de kaart gesprayt met Dylusions White Linen. Mooie witte vlekjes waren het resultaat.

Ik vond dat de achtergrond toch nog iets miste, het was wat te veel 1 kleurtoon. En dus heb ik de Antiqued Bronze Distress Paint er bij gepakt, rechtstreeks op de grote ripple-stempel aangebracht, en deze nog 3 keer op de kaart gestempeld. Hierna de randen donkerder gemaakt m.b.t. Walnut Stain, en de achtergrond was klaar.


Hierna heb ik de libelle (Dragonfly Vine van Stampendous) gestempeld, met Archival Coffee. Alleen de vlinder vond ik wat kaal, en dus heb ik de vleugels nogmaals gestempeld. Ingekleurd met Tea Dye en Walnut Stain, flink overspoten met Glimmer Mist Dazzling Diamonds, laten drogen, uitgeknipt en lichtelijk gebold op de kaart geplakt en klaar is opnieuw een kaart!

Nou, dat was nog een heel verhaal, ik hoop dat jullie dat leuk vinden! In ieder geval wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor de leuke reakties die ik op de fotolijst gekregen heb, super, bedankt allemaal!

Groetjes Krista

Reacties

Diana zei…
Wat een beauty weer Krista!! Geweldig verhaal van die libelles, tijd voor een biecht.... ik heb precies hetzelfde en iedereen verklaard mij altijd voor gek...

Groetjes Diana.
Margreet zei…
Wat een prachtig kaartje
Groetjes Margreet