Boekenlegger


Dat mensen kunnen veranderen dat is de laatste weken wel bewezen. Mijn lief, die NOOIT iets wilde weten van boeken lezen, heeft maar liefst 2 boeken gekocht, EN inmiddels uitgelezen. In 4 weken tijd, ik vind het eigenlijk best een prestatie! Mooie boeken ook trouwens, boeken die ik zelf ook zou lezen. I dus ook weer blij.\\Minder blij was ik met het feit dat hij mijn boekenlegger ook gelijk maar tot de zijne maakte ;) en dus heb ik speciaal voor hem een nieuwe gemaakt.Allereerst heb ik de achtergrond van deze zelfgesneden tag ingekleurd met 3 kleuren distress inkt. Ik ben het briefje met de kleuren kwijt, maar als ik het me goed herinner zijn het de kleuren Barn Door, Spiced Marmelade en Dusty Concord. Vervolgens heb ik met behulp van water druppen op de tag gemaakt, geeft altijd zo'n leuk effect.
Vervolgens heb ik tekst op de tag gestempeld met  Sending Messages van Joy!. e cirkels zijn gestempeld met de Circledot background van Indigoblu.Ik vind de kaart nog wat kaal, en dus heb ik mijn geliefde swirl-stempel maar weer eens tevoorschijn gehaald en op de tag gestempeld. Nog een beetje Frantage embossingpoeder, een paar gekleurde draadjes een de tag, en mijn lief heeft zijn eigen bladwijzer!

Bedankt voor het kijken weer!

Groetjes Krista

Reacties

Margreet zei…
Wat een schitterende boekenlegger en van die mooie kleuren
Groetje sMargreet