Umbrella


Was ik toch helemaal vergeten dit kaartje te laten zien... Foei! 
Ik maakte hem afgelopen weekend, de foto is wat donker door het slechte weer. Ik had gehoopt op een herkansing dit weekend maar dat zit er geloof ik niet in... wat een regen! Wat dat betreft wel een toepasselijk kaartje!


 Als afdrukje heb ik een stempeltje van Lili if the Valley gebruikt, Umbrella van de James the Bear serie. Ik had hem een tijdje geleden al gekocht met als smoes "die helpt me vast wel uit mn kaartendip".  Nou, dat ben ik nog niet helemaal, maar het begint te komen, bedankt James!


Ik heb james ingekleurd met distress inkt, eens wat anders. En het past wel bij het thema, lol! Het papier is van Maja Design, als ik me niet vergis de Vintage Summer Basics.Voor de vorm van de kaart heb ik verschillende maten Go Create stencils gebruikt en ze wat scheef op elkaar geplakt. Ik vind het effect best leuk! Verder wat lint, wat stansjes, bloemetjes en vlinders, en de kaart is klaar. 
O ja, de randen zijn natuurlijk allemaal gedistressed met Smokey Grey van Versafine.

Bedankt voor het kijken weer!

Groetjes Krista

Reacties

jolanda zei…
prachtige kaart met super leuke afbeelding
Margreet zei…
Wat een schitterend kaartje.
Groetjes Margreet