Dance

Oké. Ik geef het toe. Ik ben verliefd. Verliefd op een nieuwe stempel. En nee, het is deze keer geen cutie. Het is een prachtig mooie stempel van Art Journey. Ja, dat je die dag nog mee mag maken hè, een nieuwe favoriete stempel, en het is geen cutie.


Dit is hem, en is het geen beauty. Een prachtige stempel van een ballerina, hij komt van de Silhouette 2 collectie van Art Journey. Ik heb hem 3 keer gestempeld, was niet de bedoeling, maar dit was echt zo'n kaart die je gaandeweg bedenkt. Ook wel eens leuk. 


De achtergrond heb ik gemaakt met een stencil van Memory Box, Brilliant. Helaas is dit nogal een slap malletje, ook omdat de witte "stralen" niet met elkaar verbonden zijn maar alleen aan de buitenkant vast zitten. Ik vrees voor de levensduur van deze mal. Jammer dat ze dit soort mallen niet gewoon van dun metaal maken. Ik betaal liever een paar euro extra voor een stevigere mal die langer meegaat. Maar daar gaat het nu niet om. Ik heb met diverse Distress inkten een kleurverloopje gemaakt, vind het effect zelf er mooi.

De letters zijn gestanst en komen van een Quickutz alfabet. Ik dacht ook een tekststempel met "Dance" te hebben maar blijkbaar heb ik mij vergist. Tsja, 40+ hè ;) Volgens mij heeft Art Journey nog een set met dansende figuren, misschien moet ik die ook nog eens aanschaffen.

Ben je nou heel benieuwd hoe je een soortgelijke kaart kunt maken, ik ben bezig met een tutorial, dezelfde stempel, andere achtergrond. Ik denk dat hij dit weekend online komt, en ik zou het natuurlijk erg leuk vinden als je dan ook even zou komen kijken, of hem misschien zelfs zou gebruiken. Laat anders even een reaktie achter, vind je dat leuk, zo'n tutorial? Ben best benieuwd!

Groetjes Krista

Reacties

Margreet zei…
Wat een prachtig kaartje en een leuk stempel.
Groetjes Margreet